top of page

Що їдять діти в Васильківських школах??

Що їдять діти в Васильківських школах?? Від харчування дитини в дитинстві залежить його здоров’я протягом всієї його життя.

Міністерство освіти і науки розробило наказ про заборону продавати у шкільних їдальнях та буфетах продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти. Табу накладено на чіпси, газовані напої, квас, сухарики, "повітряних рис", горішки та інші продукти, які не є життєво необхідними для дітей. Зі шкільних буфетів має зникнути й натуральна кава і, навіть, тістечка, крем яких збитий з ненатуральних інгредієнтів.

Але Васильківські орендарі продовжують труїти дітей! Сьогодні, завітали на особистий прийом до Начальника Поліції Первака Василя Мехайловича представник «Правого сектору» Василькова Андрій Шевченко та член виконкому Васильківської міськради Ірина Горбачова. Було обговорено питання щодо порушення вимог чинного законодавства в місцевих школах, а саме: продажу забороненої та простроченої продукції дітям. Так як напередодні, в одній із місцевих шкіл, було виявлено ряд порушень. Дане питання Первак В.М взяв на особистий контрольТакож, найближчим часом, дану проблему буде винесено на розгляд представникам виконавчого комітету Васильківської міськради.


bottom of page